söndag 1 mars 2015

Förändringarnas tid

Kommer skriva ett rekordkort inlägg här på bloggen. Dels mest för att jag har ett viktigt kungörande, men även några mindre viktiga saker att dela med mig av till alla(3) mina läsare. ;)

Jag har privat, alltså det som inte har med fiske att göra, haft ganska turbulent senaste månaderna.

Dels har jag separerat, fått jobb, försökt få mig någonstans att bo, samt att mitt band jag spelar med blir allt mer populärt, så vi har börjat spela en del på helgerna med.

Jag har bara hunnit fiska lite lake i år, men det blev utan några nämnvärda fiskar. Gäddfisket är dock på gång, och det kommer jag faktiskt försöka ta mig lite tid till!

Den stora förändringen som kommer hända är att denna blogg mest troligt kommer läggas ned, men då i förmån av en annan.

Utan att säga för mkt, för det är inte helt klart ännu, så kommer jag fortsätta blogga i regi för ett företag där jag eventuellt kommer börja jobba. Ja, det är ett företag som sysslar lite med fiske. Dock är detta inte helt klart ännu, så kan hända jag fortsätter med denna blogg. Men om jag inte börjar jobba för det företaget så kommer jag mest troligt fiska lika lite som jag gjort senaste månaderna, så bloggen kommer isnf gå i träda, mer eller mindre.

Min vän Mats säger att han ibland får svackor för fisket. Jag trodde detta var omöjligt för mig, tills nu.
Jag har fått min första stora fiskesvacka och känner att jag inte har riktigt den glöden för att prioritera fisket som jag tidigare gjort. Men jag längtar ändå lite efter ismete efter nån gädda i goda vänner lag, så det får det bli nån gång nu i mars eller april.

Vi får se om vi ses här något mer, eller om det är slut på denna epok?

Skitfiske så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar